CREATIEF ATELIER

In het creatief atelier worden de workshops gehouden. Zowel creatieve workshops waarin je een nieuwe creatieve techniek aan kunt leren of waarin we samen een leuk item te maken, alsook workshops waarin we ons verdiepen in een bepaald thema zoals o.a. emoties, echtscheiding, rouw,...


De creatieve workshops worden gegeven door lesgevers van De Regenboogfee, als externe lesgevers. De verdiepende workshops worden gegeven door lesgevers van De Regenboogfee.


Creatieve Workshop: Sublimatie - cricut MUg Press


Tijdens deze workshop gaan we werken met sublimatie, met eigen afbeeldingen of afbeeldingen te vinden op Creativ fabrica. We maken een ontwerp met Procreate en bedrukken een tas die je dan ook mee naar huis mag nemen.De workshop wordt gegeven door Isabel Leeman.


Wie? Max. 4 personen


Wanneer? 2-wekelijks, 18u30-20u


Locatie: Eerdegemstraat 21, 9310 Baardegem


Kostprijs: 50 euro

De inschrijving is pas geldig na betaling.


Verdiepende workshop: Herinneringsdoos makenTijdens deze workshop gaan we samen met leeftijdsgenoten werken rond afscheid. We lezen het verhaal "Ik wil je nooit vergeten" en maken een herinneringsdoos, waarin we spullen kunnen bewaren van een dierbare die we missen. Deze creatieve methode geeft je de mogelijkheid om je verhaal op een andere manier te vertellen en je verlies en verdriet te delen met lotgenoten, herkenning te vinden bij elkaar en bij mooie herinneringen stil te staan.


Wie? Max. 4 kinderen(om zich in alle veiligheid open kunnen stellen) tussen 5 en 12 jaar oud (in overleg)


Wanneer? weekend of vakantiedag, 14-16u


Locatie: Eerdegemstraat 21, 9310 Baardegem


Kostprijs: 40 euro

De inschrijving is pas geldig na betaling.