POPtalk

POPtalk is beeldtaal die ingezet kan worden tijdens gesprekken met kinderen en volwassenen.


Er zijn verschillende workshops:

POPtalk basis, POPtalk rouw en verlies en POPtalk7!


Alle workshops zijn interactief: je krijgt volop de gelegenheid praktisch met elkaar te oefenen. Je leert niet alleen het gesprek aan te gaan maar ook hoe en welk beeldmateriaal geschikt is om in te zetten.

Vandaar dat er ook een minimum van 2 personen nodig om de workshop te laten doorgaan.


De POPtalk workshops kunnen live gevolgd worden in mijn praktijk, op locatie of online. Dit kan zowel 's avonds (4 avonden) als in het weekend (2dagen). Indien u graag kijkt voor een passende datum, aarzel dan zeker niet om het formulier in te vullen.


POPtalk Mini Workshop


Tijdens een miniworkshop maak je op een speelse en beeldende wijze kennis met de methode POPtalk. Je leert wat het belang is van de visuele ondersteuning en maakt kennis met een aantal creatieve en beeldende werkvormen. Zo ga je, naast de theorie van POPtalk, ook actief met materiaal aan de slag en kun je zelf ervaren wat het uitbeelden van gespreksonderwerpen hen brengt.


De miniworkshop duurt ongeveer één tot anderhalf uur en kost € 45 euro.

POPtalk7!


POPtalk7! is een workshop van één dag waarin je op een praktische en beeldende manier leert hoe je iemand kunt coachen naar blijvende verandering. De workshop is gebaseerd op positieve psychologie. 


Ik neem je mee in zeven heldere coachingsvaardigheden die ontwikkeld zijn door Wendy van Beurden van Lucky7! gebaseerd op de '7 steps to creating lasting change' van Tony Robbins. Je gaat deze stappen zelf ervaren tijdens de workshop en daarna zal je in staat zijn om deze direct toe te passen bij de begeleiding/coaching van je eigen leerlingen of cliënten.


  • Stap 1 Begrijp hun wereld
  • Stap 2 Vind een reden voor verandering
  • Stap 3 Doorbreek het patroon
  • Stap 4 Definieer het probleem als oplosbaar
  • Stap 5 Vind bekrachtigende oplossingen
  • Stap 6 Conditioneer het
  • Stap 7 Schakel de omgeving in


Deze workshop POPtalk7! kost 325 euro. Dit is inclusief de cursusmap, materialenset, koffie, thee,lunch en een persoonlijk certificaat.

Tijdens de workshop leer je te werken met de materialen.

POPtalk Basis


 In POPtalk Basis worden de basisbegrippen van de relationele werkelijkheid (externe werkelijkheid, interne werkelijkheid eninteracties) met behulp van materialen inzichtelijk gemaakt. ‘Het ijs breken’ tijdens een kennismaking, grenzen (of grensoverschrijdend gedrag), (gezins)opstellingen, casuïstiek, gevoelens en gedachten, sociaal netwerk en het stellen en behalen van doelen komen ook aan bod. 


Deze workshop POPtalkBasis wordt gegeven in 2 dagen en kost 475 euro. Dit is inclusief cursusboek, materialenpakket, koffie, thee, lunch of snack en een persoonlijk certificaat.

Tijdens de workshop leer je te werken met de materialen.


POPtalk ROUW en VERLIES


De onderwerpen van POPtalk Rouw en Verlies zijn betrekken bij en voorbereiden op een afscheid, beeldende en creatieve werkvormen rondom scheiding, krachtige metaforen in beeld brengen, gespreksvoering met gescheiden ouders, ziekte in het gezin, rouw in verschillende levensfases en de theorie van enkele rouwmodellen.


Deze workshop POPtalk Rouw en Verlies wordt gegeven in 2 dagen en kost 525 euro. Dit is inclusief cursusboek, materialenpakket, koffie, thee,lunch en een persoonlijk certificaat.

Tijdens de workshop leer je te werken met de materialen.